سيد مهدي موسوي در ادامه خاطرنشان کرد: پس از انقلاب کشاورزي و نوسنگي انقلاب نگارش و کتابت مهمترين انقلابي است بشر به خود ديده چرا که انديشه گذشتگان و آيندگان منتقل شده و امروز قابل مشاهده شده است.
وي با اشاره به اينکه ادعاي در اين مورد گزاف نيست اظهار داشت: افتتاح اين باغ کتيبهها در حقيقت به نوعي پاسداشت محيط زيست است.
از سوي ديگر به منظور آشنايي نسل جوان با پيشينه گذشتگان و هويت آنها و نيز آشنايي محققان و دانشجويان از جمله مواردي بود که ايجاد اين باغ کتيبه را در فهرست اولويتهاي ما قرار داد.
وي در ادامه تاکيد کرد: با وجود اين باغ کتيبهها از اين پس دانشجويان به جاي مراجعه به محل کتيبه در محل اصلي و متحمل شدن خطرهاي بسيار به اينجا مراجعه کرده و از نزديک به تحقيق و پژوهش خواهند پرداخت.
موسوي اضافه کرد: در وجود هر بازديدکنندهاي با مشاهده اين آثار غرور احساس ميشود و ما اين احساس را مديون همت مديران بلند پايه سازمان و مجري اين طرح در پژوهشکده زبانشناسي هستيم.
وي با بيان اينکه در هيچ جاي دنيا چنين نمونهاي ديده نشده است تصريح کرد: ميتوان اين باغ کتيبهها را حتي در کتاب گينس به عنوان يک اثر شاخص ثبت کرد .
رئيس پژوهشگاه ميراث فرهنگي در پايان تأکيد کرد: اميد است اين محل نقطهاي براي بازديد دانشجويان و مرکز پژوهشي بينظيري براي کتيبهشناسي کشور تبديل شود./118
انتهای پیام/